Flytta till Frankrike

Det lockar att flytta till Frankrike med den fantastiska maten, den vackra arkitekturen och den fagra naturen du hittar i stort sett var du än kommer i landet. Det varmare klimatet är även det en orsak att flytta till Frankrike. Här beblandar sig generationerna mer än vad vi är vana vid och folket är lite mer utåtriktade. En perfekt plats får såväl ung som gammal. Och vi hjälper dig gärna med flytten hit!

Flyttfirma som tar dig till Frankrike

1984 startade Jan Malmgren flyttfirman Malmgrens Transport, som idag har ett 10-tal anställda. Vårt fokus har redan från början varit internationella flyttningar, med hela Europa som destination. Vi erbjuder dig en trygg och kostnadseffektiv helhetslösning där du har samma kontaktperson under hela flytten, något som är unikt för vår bransch. Oss kan du anlita oavsett storlek på bohag. Hos oss är alla kunder V.I.P.

Vi anpassar alltid flytten efter dina behov och önskemål. Vi kan dessutom erbjuda magasinering av det bohag du inte har möjlighet eller vill ta med dig till din nya bostad.

Så här går flytten till:

  • Vi kontrollerar bohaget inför flytt. Har du specifika önskemål är det bara att förmedla dessa till oss, så hittar vi en lämplig lösning.
  • Flytten sköts tryggt och säkert av samma person från inlastning till utlastning. Allt du behöver göra är att lämna nycklarna till bostaden till oss.
  • Grundlig slutstädning och besiktning utförs alltid för att säkerställa att du lämnar din förra bostad i korrekt skick.

Malmgrens Transport

  • Har inte blivit så stora att vi tappat bort känslan för vårt arbete och våra kunder.
  • När du anlitar Malmgrens så kommer vi och ingen annan.
  • Du kommer alltid till rätt avdelning - vi har bara en.
  • Alltid samma kontaktperson hela flytten igenom.

Kontakta oss för en trygg och smidig flytt till Frankrike!

Ring och boka din utlandsflytt med oss redan idag

Kontakt